Aleșii
USR PLUS

Brian Cristian

Deputat

Dan Ivan

Senator
Bogdan Zaharia
Consilier Județean
Sorin Ilieș
Consilier Județean
Radu Daniel Trufan
Vicepreședinte Consiliul Județean Maramureș

Consilierii Locali USR PLUS Baia Mare

Horia Buhan

41 de ani, director de marketing

Din septembrie 2009 lucrez la Turist Șuior ca director de marketing și vânzări. În toată această perioadă, am învățat să fac performanță într-un mediu privat, pe o piață concurențială, să lucrez în echipă și să ofer ajutor atunci când cineva are nevoie de el.

În calitate de consilier local voi susține un plan de dezvoltare turistică și de punere în valoare a obiectivelor din municipiul Baia Mare. Voi încerca astfel să valorific experiența și expertiza pe care le-am acumulat în plan profesional, în favoare comunității din care fac parte.

Claudiu Pop

Manager expansiune la SC Profi Rom Food SRL

44 ani, manager expansiune la SC Profi Rom Food SRL, Baia Mare
Studii:

  • Master în Management, Marketing și Informatică, Baia Mare
  • Absolvent cu grad de sublocotenent în rezervă al Școlii de Aplicație pentru Radiolocație, Ploiești

„Proiectele pe care doresc să le implementez în calitate de consilier local în Baia Mare țin de lucrări și servicii comunitare de utilitate publică: alimentare cu apă, canalizare, salubrizare, iluminat public, transport public local, poduri și drumuri publice. Consider că infrastructura este baza de la care pornim orice alte proiecte pe care le avem în vizor, începând de la proiectele ce vizează confortul cetățenilor și până la atragerea de investitori și turiști.”

Leontin Pop

53 ani, profesor educație fizică și sport la Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir” Baia Mare

Studii: Master în „ Managementul Organizațiilor Sportive”, Cluj-Napoca

„Prin cunoștințele și experiența mea, doresc să dezvolt domeniile ce țin de tineret, educație, cultură și sport din Baia Mare. Cred cu sinceritate că sănătatea publică poate fi îmbunătățită prin aceste axe de activitate.”