Consilierii locali USR PLUS Baia Mare vor boicota ședința extraordinară de azi care a fost convocată de primarul Cătălin Cherecheș aseară, în jurul orei 19:00. Bătaia de joc a celui care conduce primăria trebuie să înceteze!

În ultimele luni, au fost convocate numeroase ședințe extraordinare și de îndată, ceea ce considerăm că e inadmisibil pentru o instituție cu pretenții cum vrea să pară primăria Municipiului Baia Mare.

Ședințele convocate de pe o zi pe alta reprezintă metoda prin care Cătălin Cherecheș nu permite consilierilor locali să obțină toate informațiile necesare pentru a vota cea mai bună soluție pentru oraș. În plus, sunt băgate în față proiecte de hotărâre a căror singura urgență e să servească interesele celor care fac parte din cercul apropiat al primarului.

USR PLUS Baia Mare condamnă încercarea primarului Cătălin Cherecheș de a ascunde incompetența aparatului executiv din primărie prin crearea unei crize de timp.

Nu e prima oară când consilierii locali au la dispoziție mai puțin de 24 de ore să studieze punctele de pe ordinea de zi! E un model deja cunoscut: problemele se adună, datoriile cresc, așa că e nevoie de convocarea urgentă a unei ședințe de Consiliu Local în care primarul Cherecheș introduce, printre altele, câteva proiecte cu dedicație pentru camarilă.

Ne asumăm decizia de a boicota ședința de azi și atragem atenția asupra presiunii puse de primarul Cătălin Cherecheș pe consilierii locali prin crearea unor urgențe false!