Credem în transparență și ne dorim ca în instituțiile publice să ajungă oamenii potriviți. Ca atare, ar fi fost recomandat ca primăria municipiului Baia Mare să promoveze concursurile pe care le organizează pentru a atrage candidații capabili să furnizeze servicii de calitate.

Avem nevoie de oameni pregătiți și profesioniști în primăria Baia Mare, așa că vă încurajăm să depuneți un dosar de concurs dacă vă încadrați în cerințele elaborate pentru următoarele funcții:

Inspector principal – compartiment Relații cu Publicul: http://www.anfp.gov.ro/Concurs/163587

Inspector asistent – compartiment Autorizare construcții, Inspector principal – compartiment Autorizare construcții, Inspector asistent – compartiment Protecția Monumentelor Istorice și Zone Protejate: http://www.anfp.gov.ro/Concurs/163408

Consilier debutant – compartiment Urbanim și Avize, Inspector asistent – compartiment Dezvoltare urbană și amenajarea teritoriului: http://www.anfp.gov.ro/Concurs/163405

Consilier asistent – compartiment Monitorizare Proceduri Administrative: http://www.anfp.gov.ro/Concurs/163355

Consilier debutant – compartiment Guvernanță corporativă: http://www.anfp.gov.ro/Concurs/163282

Vă îndemnăm să urmăriți site-ul primăriei www.baiamare.ro și să cereți mai multe informații prin intermediul numerelor de telefon sau adreselor de mail afișate. Mult succes tuturor candidaților!